Cautare

1322 de rezultate pentru "haine in stil indian" (3.46 secunde)
Copila ar fi fost abuzata sexual de unchiul ei, precum si de fratele ei mai mare care acum este cautat de Politia din statul indian Madhya Pradesh. Crima infioratoare a starnit controverse in intreaga tara, iar avocatii au refuzat sa-i reprezinte pe suspecti in instanta.
Pusa Hack, proprietara brandului Exotique in Romania, este pasionata de Orientul indepartat si de obiectele de mobilier vechi pe care le achizitioneaza din calatoriile sale pe care le face impreuna cu sotul ei, Andrew.
Ca si-n istoria noastra, iarasi ne “luam dupa ureche“ si mergem cu ochii inchisi in directia aratata de Vest. ... Asa se intampla si in siderurgie. ... Astazi, se pune problema restructurarii si in acest sector.
In epoca numita si a mondializarii, notiunea de patriotism se regaseste mai putin in limbajul politic si de presa.
Primul bilant al autoritatilor ucrainene arata ca au fost ranite cel putin 35 de persoane si ca ar fi vorba pana acum de 10 oameni ucisi, inclusiv un student indian, dupa ce o racheta ruseasca a lovit centrul orasului.
In nicio saptamana un al doilea buf dat Combinatului a fost pe punctul de a usura buzunarul patronului indian de jumatate de miliard de lei.
"Eu consider ca tot timpul se poate mai mult si asa gandesc eu zi de zi, dar am jucat destul de slab in ultimul meci. ... Am fost super tare, am stat in top 5.
O fetita romanca, in varsta de doar trei ani, a fost la un pas sa fie rapita de pe strazile Italiei. Un indian a smuls-o de langa mama ei si a luat-o la fuga spre gara.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
In loc sa-si dea demisia, el a precizat ca-si va depune mandatul de vicepresedinte la sedinta Consiliului filialei PSD Bucuresti de miercuri dupa-amiaza.
- In calitatea mea de profesor de educatie fizica si sport, ma bucur ca indemnati oamenii sa faca miscare! ... Sper sa scoatem in acest fel cat mai multi copii la miscare.
Viata mea, Editura Polirom, 2017 Nu e o figura de stil si nu e macar o fanfaronada - am trait si emis nu putine fanfaronade pe diverse tonuri in cariera mea, dar in cazul debutului meu editorial, am mai spus-o, s-⁠a intamplat nu numai o schimbare de pozitie sociala categorica, dar sinele meu, intreaga mea conformatie si reflexele mele gestuale sau psihologice au trait o fractura uriasa, benefica.
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi (I). ... una in zona centrala de astazi, consolidata in jurul Bisericii Sfantul Nicolae al Mirei Lichiei, de unde avea sa-si traga si numele de Lichiresti;
Claudiu Neagoe este din Bucuresti si s-a apucat sa picteze si sa lucreze lemnul in judetul Teleorman. Pictura era o mai veche dragoste a mea si in prezent si sculptez si pictez.
• Femeile invata ca violenta este in afara controlului lor si devin deprimate, depresive si incapabile sa se ajute. ... In Romania se raporteaza un procent mult mai mic de 2% avand in vedere deficientele din sistemul de inregistrare, lipsa unui sistem unitar de inregistrare si prelucrare a datelor;
Iminenta integrarii in Uniunea Europeana aproape ca le-a luat mintile politicienilor damboviteni. ... Dupa o partitura devenita slagar politic, Ludovic Orban sare la gatul lui Basescu, in stil "Vacanta Mare", iar amazoana Elena Udrea reactioneaza instantaneu, altoindu-i o caraba usturatoare peste bot premierului Tariceanu.
O calatorie cu metroul poate fi o surpriza amuzanta sau mai putin vesela peste tot in lume, dar ca la rusi parca nu-i la nimeni. Stilul rusilor bate de departe, la capitolul "moda la metrou", oricare alt stil afisat de calatorii de prin alte parti ale lumii.
Glicemia normala difera de la om la om, dar valoarea aceasta e atat de importanta ca exista deja paliere si valori furnizate de reputate organizatii medicale in functie de boala de care sufera o persoana sau alta, varsta sau alte caracteristici personale.
in istorie Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau, O ISTORIE A CALARASIULUI IN IMAGINI FOTOGRAFICE DE IERI SI DE AZI. ... In acest context apar si primele informatii despre existenta unui spital la Calarasi.
In timp ce liderii PD Bihor trateaza cu calm campania electorala pentru referendum, liberalii au un stil mai direct si mai virulent. ... Cel putin in prima parte a campaniei, liderii PD Bihor spun ca nu vor organiza mitinguri si agape electorale pentru sustinerea presedintelui suspendat Traian Basescu.
google-analytics.com